Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 43 417 458
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
gpplanum@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изградба на објекти од нискоградба

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ние ја
 
градиме
 
 
вашата идеја
 
 
 
 
Нашата мисија е да го оствариме полниот потенцијал на вашиот простор за хармонија во секојдневниот живот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oснована 1990 година како Дооел со основна дејност Изградба на на објекти од нискоградба. Во моментот има 40 вработени.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Во последните години сме лидери во изработка на потпорни зидови од габиони со реализација од 4,000 - 5,000 м3 годишно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проектираме и уредуваме на дворни места со павер елементи, изградба на инфрастуктурни објекти, пристапни патишта и паркинзи во индустриски објекти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

Нашите услуги

 
 
 
 
 
 

Градба - клуч на рака

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фасада

 
 
 
 
 
 
 
 
 

потпорен ѕид

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Павер

 
 
 
 
 
 
 
 
 

паркинзи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ви треба реализација

 
 
 
 
 
 
+389 43 417 458
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Компанијата е основана 1990 год, а активно започнува со активности од 2005 год со 5 почетни врботувања. Благодарение на брзиот развој, во 2015 год достигнува до 70 вработувања претежно ангажирани на објекти од ниско градба и партерно уредување на стопански и индивидуални објекти.
 
 
 
 
 
 
 

Проекти

 

Наши проекти

 
 
 
 
 
 
 
 

Добивајте новости