Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Планум
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 43 417 458
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
gpplanum@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
 
 
 
 
 
 
Телефон
Јавете ни се

 
 
 
 
 

+389 43 417 458


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Емаил
Испратете ни маил
 
 
 
 
 

gpplanum@yahoo.com


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса
Посетете не
 
 
 
 
 

Индустриска 21
1430 Кавадарци


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте не

 
*
 
*
 
*