Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Планум
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 43 417 458
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
gpplanum@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 
 
 
 

Градиме за задоволство и уживање

 
 
Почетоците на дејноста на фирмата ‘Blero-Fix’ е од 2002 година која постепено се доградувала и се професионализирала.
 
 
 
 
 
 
‘Blero-Fix’ е градежна компанија основана во 2013 година со сопствен капитал и сопственик Самет Мисими. Со големо искуство и професионален кадар се вбројува во една од поуспешните компании во нашпата земја.

 
 
 
 
 
 
 
 
Компанијата денес брои вкупно 300 вработени и професионален кадар. Зад себе има голем број на градежни објекти: над 30 згради и над 350 индивидуални куќи како и 5 вијадукти на делницата Кичево-Струга. Располага со свое депо на градежни материјали кое го користи како логистика при градење.
 
 
 
 
 
 
 
 

Визија

 

Цел

 

Мисија

 
 
 
 
 
 
 

Визија

 
Да станеме водечка градежна компанија, притоа испорачувајќи проекти кои постојано ги надминуваат меѓународните стандарди и обезбедуваат исклучително задоволство на клиентите.
 
 
 
 
 
 

Мисија

 
Да иновираме, развиваме и усвојуваме најсовремена технологија во методи на градење и материјали за подобрување на продуктивноста и економичноста, со најдобар тим од професионалци.
 
 
 
 
 
 

Цел

 
Да обезбедиме најдобри градежни производи и услуги на широка база на клиенти. Да го развиеме нашиот бизнис во сите сектори на пазарот и да обезбедиме услуга фокусирана на клиентите.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашиот тим од експерти

 
 
 
 
 
Директор
 
 
 

Самет Мисими

 
 
 
 
 
 
 
Управител
 
 
 

Егзон Али

 
 
 
 
 
 
 
Дип. Правник
 
 
 

Бујар зибери

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Градежен инженер
 
 
 

Татјана Јованова

 
 
 
 
 
 
 
Мр. Инженер архитект
 
 
 

Ана Ичева

 
 
 
 
 
 
 
Инж. на мебел и дрво
 
 
 

Фиген Вели Јовановиќ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Инж. Архитект
 
 
 

Ристо Опашинов

 
 
 
 
 
 
 
Градежен инженер
 
 
 

Башким Алили

 
 
 
 
 
 
 
Дип. Архитект
 
 
 

Бејтулах Буши

 
 
 
 
 
 
 
 

Блеро Фикс низ годините

 
 
 
 

Почетоци

 

Најпрвите чекор направени за отпочнување со работа на Blero Fix.
 
 
 
 
 
 

Подем

 

Основана во 2013г. и веќе посветена на развој и работа на големи проекти.
 
 
 
 
 
 

Стручност

 
"Complex Planet" започна со реализација, како еден од нашите најголеми проекти до сега.